PlayStation Messages-app nu beschikbaar voor iOS en Android | Gamer.nl

PlayStation Messages-app nu beschikbaar voor iOS en Android | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">Sony heeft de PlayStation Messages-app beschikbaar gesteld op iOS en Android. Met deze app kunnen PlayStation Network-leden ook zonder PlayStation 3, PlayStation Vita of PlayStation 4 met elkaar in contact blijven. </p>

De gratis app stelt gebruikers in staat om de vriendenlijst te raadplegen om te kijken wie er online is en wat ze spelen. Verder kunnen gebruikers tekst- of audioberichten naar andere gebruikers of een groep versturen. De app maakt het ook mogelijk om bijlages toe te voegen aan de berichten en virtuele PlayStation-stickers uit te wi elen. Het zoeken en toevoegen van PlayStation Network contacten is ook één van functionaliteiten van de PlayStation Me ages-app.

Een PlayStation-app was eerder al beschikbaar. Beiden apps hebben verschillende functies en zullen in tandem werken. In de PlayStation-app kan men game-downloads beheren, de PlayStation 4 op afstand bedienen en kan de smartphone bij sommige titels als tweede scherm worden gebruikt.

De PlayStation Me ages-app is nu beschikbaar op iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou