PlayStation Home wordt aangevallen door Killzone 3 | Gamer.nl

PlayStation Home wordt aangevallen door Killzone 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de omgetoverde Central Plaza kunnen gamers mini-mi ies uitvoeren waarmee beloningen worden verdiend. De Central Plaza krijgt de naam Central Plaza Defender met het idee dat het plaza verdedigd moet worden tegen de Helghast. Door de vijanden in de Central Plaza Defender neer te schieten worden punten verdiend waarmee PlayStation Home-voorwerpen, wapens en vaardigheden verkregen worden die in Killzone 3 gebruikt kunnen worden.

Coöperatieve modus

Killzone 3 is de vierde game in de exclusieve PlayStation-reeks die wordt ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games. Spelers komen allerlei nieuw wapentuig tegen, zoals robots zo hoog als flatgebouwen en Helghast met jetpacks die de ISA-soldaten vanuit de lucht aanvallen. Ook nieuw in de game is de mogelijkheid om de verhaalmodus met zijn tweeën te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou