Playstation Home krijgt morgen nieuwe update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De toevoegingen aan Home zijn voornamelijk gericht op het verbeteren van het gebruiksgemak van de virtuele ruimte. Volgens Sony wordt de interface nu gestroomlijnder. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om hun favorieten naar smaak in te delen om zo favoriete bestemmingen snel en gemakkelijk te bereiken.

Ook zijn de clubhuizen en andere aangekochte ruimtes te bekijken vanaf één locatie. Vrienden vinden was voor veel gebruikers in voorgaande versies van Home lastig en ook dit is door Sony verbeterd. Waar vrienden zich bevinden is na de update snel terug te vinden en deze locaties kunnen meteen bezocht worden. Tenslotte is er een categorie voor 'aanraders' die de nieuwste toevoegingen aan Home aanduidt.

Vanaf morgen worden er ook nieuwe voorwerpen toegevoegd om de release van Final Fantasy XIII te vieren. Er is onder andere een apartement beschikbaar met een special thema, meubels en figuurtjes van de personages Cactuar en Tonberry.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou