Nieuws
PlayStation Home

PlayStation Home-handelsmerk wederom vernieuwd

Het social media-platform is echter al sinds 2015 gesloten

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft onlangs wederom het PlayStation Home-handelsmerk vernieuwd.

Dat heeft het bedrijf op 21 juli gedaan, zo achterhaalde een Reddit-bezoeker. Sony heeft het handelsmerk in Europa tot 1 oktober 2028 in handen. Eerder verlengde het bedrijf het handelsmerk voor het platform ook al.

PlayStation Home was een social media-platform op de PlayStation 3. In virtuele ruimtes konden spelers middels hun avatar rondhangen en met elkaar praten. Elke speler had zijn eigen, virtuele appartement. PlayStation Home sloot in 2015 zijn deuren.

Hoewel het niet ongebruikelijk is voor bedrijven om handelsmerken te blijven verlengen, ook al wordt er niets meer met een product gedaan, zorgt het er voor dat fans blijven speculeren over de terugkeer van PlayStation Home. Daar is vooralsnog geen indicatie voor gegeven.

PlayStation Home

Dit artikel delen:

Lees meer

'Dead Space is naadloos speelbaar van startscherm tot aftiteling' Activion Blizzard heeft een systemisch probleem - Ron en Erik Podcast 343
1

Reacties op: PlayStation Home-handelsmerk wederom vernieuwd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    CHILLOZZ

    • 26 juli 2021 12:31
    Het was ook opzich best geinig om daar wat in rond te hangen en later kwamen daar die objectives bij die je kon doen. Opzich kan daar wel aardig potentie in zitten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.