PlayStation-games alleen voor telefoons met Android 2.3 | Gamer.nl

PlayStation-games alleen voor telefoons met Android 2.3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Die versie van het mobiele besturing ysteem is momenteel alleen te vinden op Google's Nexus S. Wanneer andere telefoons worden voorzien van de nieuwste software en welke telefoons dit precies zullen zijn, is nog niet bekend. Zeker is wel dat Google's eerste telefoon, de Nexus One, binnen enkele weken kan rekenen op de update. Geruchten doen al langer de ronde dat Sony Eric on de Xperia Zeus, ook vaak de PlayStation Phone genoemd, op de markt zal gaan brengen, voorzien van Android 2.3.

Waarborging PlayStation-kwaliteit

Met PlayStation Suite kunnen ontwikkelaars software maken die zowel werkt op Android-telefoons als op PlayStation-spelcomputers. Samen met de PlayStation Suite-software lanceert Sony een PlayStation Certified-programma voor telefoonfabrikanten. Met dit programma gaat Sony de fabrikanten voorzien van ondersteuning en PlayStation-logo's om "de PlayStation-kwaliteit te waarborgen op meerdere platformen".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou