PlayStation: 'Geen games op dag één bij PlayStation Plus vanwege kwaliteit'

PlayStation: 'Geen games op dag één bij PlayStation Plus vanwege kwaliteit'

PlayStation voegt in de nabije toekomst geen games bij verschijning toe aan PlayStation Plus. Dat meldt CEO Jim Ryan in een interview met Games Industry

"We zitten in een vruchtbare cyclus met de studio's", legt Ryan uit. "Daarbij leveren investeringen succes op, wat meer investeringen mogelijk maakt, wat nog meer succes oplevert. We vinden die cirkel prettig, en volgens ons de spelers ook."

"Wat betreft het na verschijning direct aanbieden van games op onze diensten,  dat is niet een weg die we in het verleden hebben bewandeld", vervolgt hij. "En dat is ook niet iets wat we met deze nieuwe dienst willen doen.

We denken dat die eerder genoemde cyclus dan wordt doorbroken. Het geld dat we in onze studio's moeten investeren zou dan niet mogelijk zijn, en we denken dat het effect op de kwaliteit van onze games niet iets is wat spelers zouden willen."

Jim Ryan sluit echter niet uit dat PlayStation daar ooit op terugkomt. "Ik zou zeggen dat niets vaststaat. Dit is momenteel onze aanpak. Met de manier waarop ons huidige verdienmodel werkt, zou het niet logisch zijn. Maar dingen kunnen snel veranderen in deze industrie, zoals we allemaal weten."

In juni vernieuwt Sony PlayStation Plus met drie niveaus: Essential, Extra en Premium. In totaal krijgen spelers toegang tot 700 games, waaronder klassieke titels.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

heb zo vermoeden dat de live serivce games die er komen van ps, misschien wel een aantal day one op 1 van de tiers verschijnt. Maar de grote triple a games dat wisten wel wel toch dat ze dat niet gaan doen of in ieder geval verlopig niet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 dat zeggen ze toch ook hier: (aanhalingsteken openen) Het geld dat we in onze studio's moeten investeren zou dan niet mogelijk zijn (aanhalingsteken sluiten) ? Heb de aanhalingstekens maar bewoord want word als spam beschouwd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou