PlayStation 5-versie van Sable onthuld

PlayStation 5-versie van Sable onthuld

Sable moet ergens eind dit jaar op PlayStation 5 verschijnen.

Dat hebben uitgever Raw Fury en ontwikkelaar Shedworks aangekondigd. De game kwam vorig jaar al uit op Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. 

De PS5-versie krijgt onder andere een nieuwe minigame waarin spelers kunnen vissen, alsmede ondersteuning voor haptische feedback via de DualSense-controller. Een precieze releasedatum voor de PS5-versie is er nog niet.

In Sable besturen spelers de titulaire held terwijl ze door woestijnen en andere landschapen loopt, klimt en zweeft met haar hoverbike. Spelers proberen allerlei mysteries op te lossen en kunnen ook andere nomaden tegenkomen. Er wordt ook gewerkt aan een verfilming van de game.

Sable scoorde een 8 op Gamer.nl: "Wie bereid is de kop in het zand te steken voor de vele technische problemen vindt in Sable een bloedmooie en ontspannen openwereldgame. Omdat de nadruk puur op het verkennen van een woestijn ligt, wordt de relaxte vibe nooit onderbroken door gevechten, craften of andere overbodige bezigheden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Potverdomme, ik weet ook wel dat het niet waar kon zijn, maar heel even las mijn brein Fable

0
test

@Gertjun die zul je niet snel op PS5 zien verschijnen haha. Het nieuwe deel daarvan is wel in de maak voor Xbox en PC maar zal pas over een aantal jaar uitkomen.

0

Aanbevolen voor jou