PlayStation 5-update voor The Last of Us: Part 2 nu beschikbaar

PlayStation 5-update voor The Last of Us: Part 2 nu beschikbaar

Sony Interactive Entertainment en Naughty Dog hebben zojuist de PlayStation 5-update voor The Last of Us: Part 2 gelanceerd.

Zodra spelers versie 1.08 hebben geïnstalleerd bevat de game wanneer deze op PS5 gespeeld wordt diverse verbeteringen, waaronder verbeterde laadtijden. Ook kan men in de Display-opties kiezen tussen 30 en 60 frames per seconde.

Digital Foundry heeft de patch al geruime tijd uitgetest en een uitgebreide impressie online gezet. Hieronder zijn zowel de trailer van de update, als de videoversie van Digital Foundry's impressie te vinden.

In het vorig jaar verschenen PlayStation 4-spel The Last of Us: Part 2 gaat het verhaal uit het eerste deel na een aantal jaar verder. Spelers besturen het tienermeisje Ellie, die een relatief veilige nederzetting moet verlaten om de wijde wereld in te trekken. Een wereld die wordt geplaagd door een lugubere schimmel die mensen in een soort monsters verandert.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes! Tijd voor een tweede playthrough!

0
test

Vet blij hiermee. Heb nu een xsx maar de ps5 komt er ook nog wel eens. Dit is dan de eerste game die ik ga kopen op de ps5 en misschien dan ook nog iets afgeprijsd.

0

Aanbevolen voor jou