PlayStation 5 te reserveren bij Nedgame

PlayStation 5 te reserveren bij Nedgame

Vanaf nu is het mogelijk om de PlayStation 5 te reserveren bij Nedgame. Met een aanbetaling van 50 euro kunnen geïnteresseerden de nieuwe console van Sony pre-orderen.

De prijs en releasedatum voor de PlayStation 5 zijn nog niet bekend, dus de pre-order bij Nedgame is enkel zodat geïnteresseerden voorrang krijgen op het moment dat de console uitkomt. Zodra de prijs van de PS5 bekend is kan de rest van het resterende bedrag betaald worden.

Naast Nedgame heeft Game Mania ook aangegeven dat ze de PlayStation 5 beschikbaar maken voor reservering. Vanaf woensdag 9 oktober is de console te reserveren in de winkels met een aanbetaling van 50 euro. Op de website van Game Mania staat dat een reservering geen garantie biedt om de PlayStation 5 in handen te krijgen op de releasedatum: “Omdat het nog niet bekend is hoe groot de eerste oplage van de PlayStation 5 gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat iedereen op de wachtlijst een exemplaar op dag van release kan ophalen.”

De PlayStation 5 komt dit najaar wereldwijd uit. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Lees hier over alle games die tot nu toe voor de nieuwe console van Sony bevestigd zijn.

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sinds 9 oktober 2019 bij gamemania.

0
test

@sebas001 die zijn altijd al allejezus vroeg moet dat soort dingen. BotW2 staat er zelfs al op...

0

@Lord Ganon klopt, maar kon in het artikel niet vinden dat het om 2019 ging dus voor de verduidelijking.

0

Ik heb geen haast. Wacht wel op een leuke bundel met 3 games. Ps4 bundel was geweldig, bloodborne, the order 1886 en the last of us. 3 games die mij interessen hadden en dat nog steeds hebben. Geen spijt van gehad. Hopelijk komt er weer zo een leuke bundel

0

@Shinjite die bundel heb ik destijds ook aangeschaft, een van de beste kopen ooit

0

Aanbevolen voor jou