PlayStation 5 lanceert op 15 mei op het vasteland van China

PlayStation 5 lanceert op 15 mei op het vasteland van China

De PlayStation 5 komt op 15 mei uit op het vasteland van China.

Dat heeft Sony Interactive Entertainment aangekondigd. Mensen kunnen de console sinds vandaag reserveren. Verder lanceren de DualSense-controller, de Pulse 3D-headset, HD-camera en DualSense-oplaadstation er ook.

Mensen kunnen een PlayStation Plus-lidmaatschap afsluiten, waardoor ze ook de PlayStation Plus Collection kunnen downloaden met twaalf games, waaronder Final Fantasy 15, Horizon Zero Dawn, Journey, Ratchet and Clank, LittleBigPlanet 3 en The Last Guardian.

De PlayStation 5 kan op dit moment al in China gekocht worden. Het gaat echter om geïmporteerde consoles uit Japan en andere regio - deze worden via de grijze markt verkocht in China. Steeds meer consoles en diensten komen de laatste jaren in China uit. Zo is ook de Nintendo Switch al geruime tijd in het land te koop en is ook Steam er gelanceerd.

De nieuwe console van Sony verscheen eind vorig jaar in de meeste regio, waaronder Europa, de Verenigde Staten en Japan. Sindsdien is er een tekort aan verkrijgbare consoles. Niet alleen zijn de consoles die beschikbaar komen snel uitverkocht, er is ook een limiet aan de hoeveelheid exemplaren die geproduceerd kan worden vanwege een tekort aan halfgeleiders.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Zijn er daar nog geen clonen op de markt? De Funstation of Superstation 5.

0

Aanbevolen voor jou