PlayStation 5 lanceert in het tweede kwartaal van dit jaar in China

PlayStation 5 lanceert in het tweede kwartaal van dit jaar in China

De PlayStation 5 moet ergens in het tweede kwartaal van dit jaar in China uitkomen.

Dat heeft Sony's Chinese divisie aangekondigd tijdens een video om het Chinese nieuwjaar in te luiden, zo vertelt Niko Partners-analist Daniel Ahmad. Het bedrijf heeft in december goedkeuring gekregen om zowel de standaard PS5 als de digitale editie in China te lanceren, en is nu bezig met goedkeuring verkrijgen voor diverse games.

De PlayStation 5 kan op dit moment al in China gekocht worden. Het gaat echter om geïmporteerde consoles uit Japan en andere regio - deze worden via de grijze markt verkocht in China. Wanneer de PS5 officieel uitkomt in China, krijgt het ook een speciaal voor de markt ontwikkelde PlayStation Network die losstaat van de rest van de wereld.

Steeds meer consoles en diensten komen de laatste jaren in China uit. Zo is ook de Nintendo Switch al geruime tijd in het land te koop. In februari moet Steam daarnaast officieel in China lanceren.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe kan dat nou, de halve wereld populatie is Chinees en er is geen 1 ps5 te koop in heel de wereld en ze gaan de ps5 releasen in China. Echt heh wie verzint dit, en waarom was hij nog niet uit in China staat waarschijnlijk in het artikel hierboven maarja ben beetje ps5 moe. Oh wacht zie het al, de ps store was nog niet in orde. Die is natuurlijk significant anders dan de ps4 store.

0
test

@GoofyZ3 Goed verhaal.

0
test

@iApple Mooi impulsief wel

0

Wanneer komt ie in Nederland uit?

0
test

@marco300 Haha ja precies, in november zou hij uitgekomen toch? Ik heb hem nog nergens daadwerkelijk te koop gezien.

0

Aanbevolen voor jou