PlayStation 5-bundel met Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld

PlayStation 5-bundel met Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld

Sony brengt op 28 oktober een PlayStation 5-bundel met Call of Duty: Modern Warfare 2 uit.

De bundel wordt geleverd met een PlayStation 5-console met diskdrive, alsmede een voucher om Modern Warfare 2 te downloaden. De bundel wordt op exclusief door Sony zelf via de PlayStation Direct-website aangeboden voor 619,99 euro, al kan hij op moment van schrijven nog niet gereserveerd worden. Het is niet bekend of de bundel op een later moment ook via andere kanalen aangeboden gaat worden.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt net als de bundel op 28 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Afgelopen weekenden zijn bèta's gehouden voor de multiplayermodus van de shooter. Op 16 november komt daarnaast Call of Duty: Warzone 2.0 uit, dat net als Modern Warfare 2 door Infinity Ward is ontwikkeld.

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik dacht dat CoD een XBox exclusive was? ;)

0
test

Oke dan.. Niet alleen geven ze de disc ps5 versie in dit pakket en dan een code voor digitale download, ook is de prijs in totaal pakweg hetzelfde als een losse ps5 met CoD. Verder zit er zover bekend dus niets bijzonders in dit pakket. Vreemde actie.

0
test

@Riyakuya Dit is toch bijna altijd het geval met dit soort bundels. De tijd dat je echt minder betaalde voor de game of gratis erbij zat is al jaren niet meer van toepassing. Daarnaast is de PS5 nog steeds niet goed verkrijgbaar daarom vind ik deze hele actie vreemd.

0
test

@Snafu9 ze hadden er op zijn minst wellicht wat cosmetische content bij kunnen doen. De Series S is tevens al vaker in limited editions uitgebracht door Microsoft. Daarbij is de hele console dan ook in het thema van de game soms zelfs inclusief de geluiden.

0

Aanbevolen voor jou