PlayStation 5 bevat mogelijk 'Activities'-optie

PlayStation 5 bevat mogelijk 'Activities'-optie

De PlayStation 5 bevat mogelijk een Activities-optie waarmee spelers direct vanuit het menu bepaalde aspecten van een game kunnen lanceren. Dat blijkt uit een preview van WRC 9 op href="https://t.co/BIKFZEAhnL?amp=1" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gamereactor</a>.

De momenteel verwijderde preview noemt Activities kort en claimt dat het een 'directe link is naar specifieke races van het menu van de console'. Eerder vertelde systeemarchitect Mark Cerny aan Wired over dergelijke mogelijkheden.

"Ondanks dat het relatief snel is om games op te starten, willen we niet dat spelers de game opstarten, de game checken, de game opstarten, etc. Gameservers geven de console in realtime beschikbare activiteiten.

Zo geven singleplayergames informatie over missies die je kunt doen en welke beloningen je mogelijk krijgt - en al die keuzes zijn zichtbaar in de interface. Als speler kun je rechtstreeks in de game duiken."

Buiten de mogelijkheden in WRC 9 is er nog niets bekend over Activities. Volgens geruchten houdt Sony in augustus een tweede PlayStation 5-presentatie, waar mogelijk meer over de feature wordt onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou