PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden West online gelekt

PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden West online gelekt

Een vroege versie van de PS4-editie van Horizon Forbidden West is online gelekt.

Gisteren verschenen er screenshots van de PS4-versie van de game op social media, met de melding dat het spel is gelekt. De screenshots zijn inmiddels weer offline gehaald. 

Website VGC heeft gemeld het lekken van deze vroege versie via diens bronnen bevestigd. Behalve wat incomplete assets zou het alle belangrijke content uit de game bevatten. 

Het feit dat de game gelekt is, betekent dat er spoedig spoilers over de game online kunnen verschijnen. Mensen die uitkijken naar het spel en deze spoilers niet willen weten, doen er goed aan extra voorzichtig te zijn. 

Het is waarschijnlijk dat Sony er alles aan doet om er voor te zorgen dat de gelekte versie van het spel zich zo langzaam mogelijk verspreid. The Last of Us: Part 2 lekte in 2020 ook voor release, waardoor spoilers over het verhaal ruim voor de releasedatum online te vinden waren.

Horizon Forbidden West komt op 18 februari uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. In de game verkennen spelers als Aloy een nieuw gebied aan de westkust van de Verenigde Staten. De game bevat onder andere een 'free climbing system' en onderwaterwerelden. Het spel wordt net als het eerste deel ontwikkeld door het Amsterdamse Guerrilla Games. 

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ik een gekraakte PS4 zou hebben, zou ik hem wel even uitproberen (mijn pre-order staat ook al hoor) ,maar je kan niet alles willen he.

0

Oplossing: gewoon de game (digitaal) een maandje eerder uitbrengen. Dan heb je het gehannes met de spoilers niet

0

Aanbevolen voor jou