PlayStation 4-versie LawBreakers aangekondigd | Gamer.nl

PlayStation 4-versie LawBreakers aangekondigd | Gamer.nl

Boss Key heeft een PlayStation 4-versie van LawBreakers href="https://www.gamespot.com/articles/ps4-version-of-lawbreakers-confirmed-pc-cross-play/1100-6450212/">aangekondigd</a>. De hero-shooter van Cliff Bleszinski en Arjan Brussee was voorheen een exclusieve pc-game.

Voorheen zei de studio dat het een partner nodig had om de consoleversie te laten maken, maar de studiohoofden zeggen dat het niet verstandig is om de game buiten Bo Key te laten maken.

"We realiseerden ons dat sommige dingen, zoals de controls tweaken, zo dicht bij de gameplay staan en bepalen hoe de game speelt, en dat er niemand anders is die dat kan doen. Je hebt Cliff nodig voor de tv met zijn handen aan de controller, dat kun je niet outsourcen."

Ondanks dat enkel een PlayStation 4-versie is aangekondigd, sluit de studio andere consoles niet uit. "We zijn geen Call of Duty met vijf studio's en duizend man." De PlayStation 4 Pro krijgt daarnaast ondersteuning.

Tot slot zegt Bo Key dat de consoleversie geen cro -play krijg met de pc-versie omdat ze dat "stom"vinden.

De pc-versie van de game is momenteel in bèta en moet samen met de PlayStation 4-versie lanceren op een nog onbepaalde datum. LawBreakers gaat 29,99 euro kosten, met in-game aankopen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou