PlayStation 4-update heeft CMOS-probleem opgelost

PlayStation 4-update heeft CMOS-probleem opgelost

De vorige week verschenen 9.0.0-update voor PlayStation 4 heeft een zogenaamd 'CMOS-probleem' opgelost, waardoor games niet meer gespeeld konden worden.

Sinds april dit jaar was er een probleem met de PS4 die er voor zorgde dat de interne batterij van de klok in de PS4 beïnvloed werd. Wanneer de batterij op was, werd de klok terug naar nul gezet en werden diverse fysieke en digitale games onspeelbaar. Dankzij de nieuwe update is dit dus niet meer het geval.

Overigens zijn er sinds eind vorige week berichten van gebruikers die na update 9.0.0 nieuwe problemen ervaren. Zo melden gebruikers dat de console langzaam is of vastzit bij een foutmelding. Ook melden sommige gebruikers problemen met netwerkfuncties, zoals de webbrowser of de PlayStation Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb ook last van de update. De karakters uit de games lopen sloom of uit zichzelf. Daarnaast krijg ik vaak het bericht dat mij controller niet verbonden is terwijl die volledig is op geladen. Hoop dat sony het snel op lost want ik kan zo niks spelen

0
test

Allemaal tactiek. Kijk maar naar de Xbox One, die is ook na updates retetraag geworden. stille hint om maar een nieuwe gen te kopen?

0
test

@nickskuh16 Geplande veroudering, bedoel je? Dat is inderdaad niet uit te sluiten. Geobserveerde veroudering is er sowieso al, je bent niet hip meer met een PS4.

0
test

@whaha Wat ik bedoel is dat dat ding nu onderhand al 10x langer erover doet om dingen te laden. Toevallig gebeurde dit direct na bepaalde updates.

0

Aanbevolen voor jou