PlayStation 4 software-update 2.0 komt 28 oktober | Gamer.nl

PlayStation 4 software-update 2.0 komt 28 oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Met de nieuwe update kunnen gebruikers een muziekspeler of usb-stick met muziek aansluiten, en naar hun eigen muziek luisteren tijdens het spelen. Ook kunnen PlayStation Plus-eigenaren spellen aan hun bibliotheek toevoegen zonder ze te downloaden om schijfruimte te besparen.

Met de update kunnen spelers hun thui cherm zeven nieuwe kleuren geven, namelijk paars, rood, roze, blauw, groen, grijs en goud. Daarnaast raadt de software ook mensen die de speler mogelijk kent aan als vrienden, en zijn de stemcommando's en het streamen verbeterd.

De volledige lijst van aanpa ingen is te lezen op de blog van PlayStation.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou