PlayStation 4-multiplayer dit weekend gratis | Gamer.nl

PlayStation 4-multiplayer dit weekend gratis | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het gratis weekend duurt van vrijdag 13 februari 07:00 uur tot maandag 16 februari 07:00 uur. Gedurende deze periode zijn alle games zonder kosten online te spelen. Normaal moeten spelers een abonnement hebben om online te kunnen spelen op de PlayStation 4. Wel zitten bij dit PlayStation Plus-abonnement maandelijks gratis games.

De PlayStation 4 is Sony's eerste console waarbij de multiplayerfunctie achter een abonnementsdienst zit, op de PlayStation 3 was de multiplayer gratis toegankelijk. Microsofts Xbox 360 vereiste al wel een abonnement voor multiplayer: Xbox Live Gold.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou