De PS3 ondersteunt deze techniek wel en kan hierdoor gebruikt worden om films en muziek af te spelen die opgeslagen staat op een PC die met het apparaat verbonden is. Dit is bij de PS4 niet langer het geval, althans niet vanaf de lancering. Uit de informatie van Sony blijkt verder dat het doorplaatsen van opgenomen gameplay op YouTube nog niet mogelijk is wanneer de PS4 op 29 november lanceert.

Verder worden ook MP3's niet ondersteund als af te spelen mediatype. Eerder werd al bekend dat de PS4 ook geen cd's af kan spelen. Voor het bekijken van dvd's en blu-rays moet eerst een update gedownload worden, al kunnen Amerikanen een speciale activatiedisk aanvragen bij Sony, mochten zij niet beschikken over een internetverbinding. Het is niet bekend of dit voor Europa ook geldt. Tot slot liet Sony weten dat externe harde schijven niet ondersteund worden. Wel is de interne opslagruimte te vervangen.

De vraag- en antwoordpagina beslaat verder onderwerpen als het inloggen op PlayStation Network, de Remote Play-functie om PS4-games op de PS Vita te spelen en hoe het werkt met tweedehands games. Deze informatie is in een eerder stadium al gecommuniceerd, maar nu verzameld op één plek.