Update: Sony lost probleem op met vastlopende PlayStation 4-consoles door bericht | Gamer.nl

Update: Sony lost probleem op met vastlopende PlayStation 4-consoles door bericht | Gamer.nl

Update: De online klantenservice van PlayStation UK heeft via Twitter bevestigd dat het probleem omtrent vastlopende PlayStation 4-consoles inmiddels is opgelost. Tevens wordt een oplossing gegeven voor gebruikers die het bericht hebben ontvangen.

Origineel bericht: PlayStation 4-gebruikers melden een bericht op hun console te hebben ontvangen die hun console laat vastlopen.

Het gaat volgens Reddit-gebruikers om een specifiek bericht die door neppe PlayStation-accounts wordt verstuurd. Wat er precies in het bericht staat is niet bekend, maar zodra het bericht wordt bekeken loopt de console vast. De enige oplo ing lijkt vervolgens de PlayStation 4 terugzetten in de fabrieksinstellingen.

Andere berichten melden dat alleen al het bericht ontvangen genoeg was om hun console te laten vastlopen, en dat het bericht ook niet verwijderd kan worden via de mobiele app.

Spelers raden PS4-gamers wereldwijd aan om de berichtgeving op hun PlayStation-console op privé te zetten. Sony heeft nog niet gereageerd op de situatie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou