PlayStation 4-bundels van The Last of Us en Driveclub op Bol.com | Gamer.nl

PlayStation 4-bundels van The Last of Us en Driveclub op Bol.com | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De The Last of Us: Remastered-bundel moet op 30 juli verschijnen en kost 429 euro. Van de Driveclub-bundel is nog niet bekend wanneer hij verschijnt, maar de game zelf komt op 8 oktober uit. De bundel gaat 439 euro kosten. 

Tenslotte staat de eerder aangekondigde Destiny-bundel ook op Bol.com. Er zijn twee versies: één met een witte PlayStation 4 en één met een zwarte PlayStation 4. Beide bundels verschijnen op 9 september en kosten 439 euro. Deze bundel bevat ook een maand gratis PlayStation Plus.

Alle bundels komen met een controller, headset, power adapter, HDMI-kabel, USB-kabel en handleiding.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou