De winst van de gamedivisie groeide van een verlies naar 31,2 miljoen euro winst. Volgens Sony komt dit door de goede verkoop van de PlayStation 4, alsmede een groei in netwerservice, voornamelijk door PlayStation Plus. Deze service is op de PlayStation 4 verplicht voor gamers die online willen spelen. 

Van de PlayStation 3 en 4 werden samen 3,5 miljoen exemplaren verscheept in het eerste kwartaal. Microsoft verscheepte in hetzelfde kwartaal 1,1 miljoen exemplaren van Xbox One en Xbox 360. Beide consoles zijn sinds november 2014 verkrijgbaar, maar de PlayStation 4 is in meer regio's verkrijgbaar. De Xbox One komt in september bijvoorbeeld pas in Nederland uit. Van de Vita, PSP en PS TV zijn 750.000 units verscheept gedurende het kwartaal. In hetzelfde kwartaal vorig jaar stond dat aantal op 600.000 stuks. 

Als geheel boekte Sony overigens een omzet van 13,15 miljard euro, een stijging van 5,8 procent. De winst pakte zelfs 757 procent hoger uit met 194,6 miljoen euro. Naast de goede verkoop binnen de gamedivisie ligt dit aan toenemende verkoop van Sony's filmstudio Pictures en een positief uitvallende wisselkoers. Sony heeft wel te kampen met tegenvallende verkopen van smartphones.