Op het Britse Play.com staat sinds vandaag een PlayStation 3-pack klaar om besteld te worden door klanten. Het betreft hier een bundle, waarin de PlayStation 3 met 60 GB harddisk en drie games. De prijs van dit mooie pakket is  £549,99. Omgerekend komt dit, volgens Play.com, neer op 880, - euro. Dat de 880 euro een stuk meer is dan het bedrag omgerekend via de laatste koers, maakt Play niet uit.

De games die geleverd worden bij de nieuwe console van Sony, betreffen Formula One 06, Singstar en Warhawk. Play is wel zo slim om al een waarschuwing te plaatsen op de site:

Due to an expected European shortage of the PS3, we are unable to guarantee delivery of your PS3 before Christmas. All pre-orders will be fulfilled on a first come, first served basis and game titles in this package may be changed, subject to availability. De console komt op 17 november in de schappen te liggen, net voor de Kerstmis. De waarschuwing vertelt mensen dus al dat het kan voorkomen dat de console later geleverd wordt. Ben je bereid om eventueel een paar weken te wachten en heb je toevallig 880 euro ergens in een oude sok liggen, dan kan de console hier besteld worden.