Stel, je slingert in het holst van de nacht op je fiets door een van de vele weilanden die ons platte kikkerlandje rijk is. Je bent ladderzat en moet bovendien ook nog eens ontzettend nodig naar de wc, maar die zijn nu eenmaal niet zo eenvoudig te vinden in dat soort afgelegen gebieden. Dan valt je oog op een mooi hekwerk wat naast het tegenhouden van koeien ook perfect als urinoir kan dienen. Je pleurt je fiets in het gras, waggelt naar het hek toe, maakt je broek los en komt vervolgens tot de (letterlijk) schokkende ontdekking dat je het bordje met 'pas op: schrikdraad' compleet over het hoofd hebt gezien.

Wij Nederlanders weten dankzij ons groot aantal onder stroom staande hekwerken als geen ander dat het geen goed idee is om elektriciteit en vochtige substanties bij elkaar te voegen; in Amerika lijken ze daar echter wat meer moeite mee te hebben. Zo was er een groepje studenten van de University of Wyoming die zo'n plezier hadden met hun nieuwe PlayStation 3 dat er werd besloten dat de ouwe trouwe PlayStation 2 overbodig was geworden. Eén van de vrienden leek het vervolgens wel een goed idee om de console van Sony te voorzien van een ritueel afscheidsgebaar in de vorm van een lading urine.

Helaas voor hem zat de stekker van de PS2 nog in het stopcontact, met als gevolg dat hij na de verwachte stroomschokken bewusteloos ter aarde stortte. Na tien seconden kwam hij wel weer bij bewustzijn, al vonden zijn vrienden het wel zo verstandig om hem voor de zekerheid naar het ziekenhuis te brengen.

Wellicht is dit een wijze les voor degenen die ook van mening zijn dat de PlayStation 2 niet langer nodig is; de console van Sony laat zich niet zo makkelijk in de zeik nemen als gedacht.

"Do not piss me off"