De Nederlandse uitgever Playlogic heeft diens E3 line-up bekend gemaakt. Net als op de afgelopen GameExpo, zijn de eerste vier games van de ontwikkelaar in voltooide versie op de stand te spelen. Deze games zijn de arcade-shooter Xyanide (Xbox, GBA), de WW2 third person shooter Airborne Troops (PS2, PC), de racegame Cyclone Circus (PS2) en de tactical shooter Alpha Black Zero (PC).

Verder zal de Franse ontwikkelaar Widescreen Games haar nieuwe actie-adventure Inuits voorstellen, een spel dat ook op de GameExpo al op een groot scherm te bewonderen was.

Ook de eerste PSP titel van Playlogic, voorlopig nog PSP Racing genaamd, zal op de E3 te bewonderen zijn. Het spel wordt ontwikkeld door Engine Software uit Durkem en zal zich afspelen in een futuristische setting. Eén van de vehikels uit het spel zal in levensgrote variant op de stand te bewonderen zijn.

Verder zal men de mysterieze titel Project Delta op de stand onthullen en zal, achter gesloten deuren, een eerste blik geworpen kunnen worden op Project Snap van Widescreen Games. Project Snap wordt een 'shooter met een groot verschil' - we zijn benieuwd!