Playground onthult morgen nieuwe Forza Horizon 5-uitbreiding

Playground onthult morgen nieuwe Forza Horizon 5-uitbreiding

De nieuwe uitbreiding voor Forza Horizon 5 wordt donderdag 23 februari uit de doeken gedaan.

Dat heeft ontwikkelaar Playground Games bekendgemaakt. De uitbreiding wordt onthuld in een livestream op het Twitch-kanaal van Forza Horizon. De stream begint om 18:00 uur Nederlandse tijd. Hoe de uitbreiding er ongeveer uit gaat zien is nog niet bekend.

De vorige uitbreiding van de game voegde Hot Wheels toe. Daarmee werd over-de-top-gameplay aan de racegame toegevoegd, met allerlei loopings om overheen te scheuren. Voorganger Forza Horizon 3 kreeg ook al een Hot Wheels-uitbreiding.

Forza Horizon 5 kwam op 5 november uit voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het spel is ontwikkeld door Playground Games en laat spelers door een open wereld gebaseerd op Mexico rijden. Het spel is inmiddels door meer dan 28 miljoen mensen gespeeld.

De game kreeg een 8,5 op Gamer.nl. "Forza Horizon 5 is een prachtige, gelaagde en omvangrijke representatie van de globale autocultuur. Of je nu wilt driften in een opgevoerde Supra of de supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet het met verve," concludeerde Sander Hölsgens in zijn recensie. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk ook uitbreiding van het aantal auto's die je kan bezitten. Heb er nu steeds 1000 wat de max is.. en moet dus steeds dingen weggeven of verkopen via de auction house.. Best irritant.

0
test

@kleinekoosjer wat heb je er aan om zo veel auto's dubbel te hebben? Er zijn toch maar ongeveer 670 unieke auto's. Als ik bij een wheelspin een auto win die ik al heb verkoop ik hem meteen omdat ik die credits liever voor iets anders gebruik.

0
test

@DarkSlide.nl Ik heb er ook een aantal dubbel voor verschillende klassen zoals een S1 versie, S2 versie en een X versie.

0
test

@MiquelGallardo je kunt daar ook verschillende tuning setups voor gebruiken met 1 auto.

0
test

@DarkSlide.nl inderdaad wat MiquelGallardo zegt.. In het begin dacht ik: meer is beter.. dus ik kreeg een soort last van een pokemon achtige verzamelwoede (nooit gespeeld trouwens, misschien wel om die reden) .. Ik had nooit stil gestaan bij die 1000 car cap.. Nu is het inderdaad: dubbel; be gone!! Direct verkopen, of weggeven als ik in een goede bui ben. Als ik er 3 of meer heb dan probeer ik het via de auction house. Lukt dat niet. .be gone!! haha.. het komt wel goed met mij.

0
test

@kleinekoosjer haha ok, dank voor de uitleg. Zou dan misschien wel fijner zijn als je gewoon auto's direct uit je garage zou kunnen verkopen zonder dat je auction house nodig hebt.

0

Aanbevolen voor jou