Update: PUBG draait op alle Xbox One-apparaten met 30 fps. | Gamer.nl

Update: PUBG draait op alle Xbox One-apparaten met 30 fps. | Gamer.nl

Update: PlayerUnknown's Battlegrounds draait toch met 30 fps op zowel Xbox One als Xbox One X. Dat laat Brendan "PlayerUnknown" Greene weten via Twitter.

Origineel bericht: PlayerUnknown’s Battlegrounds moet, als het aan de ontwikkelaar ligt, met 60 fps draaien op Xbox One X.

In een interview met het Britse Games Tm Magazine heeft Brendan 'PlayerUnknown' Greene een aantal details bekendgemaakt over de Xbox One-versies van PUBG. Als het aan Bluehole en PlayerUnknown ligt moet de game met Xbox One X gaan draaien op 60 fps, maar weet het nog niet of dat ook gaat lukken op de normale Xbox One.

“Op Xbox One X moet PlayerUnknown’s Battlegrounds absoluut op 60 fps draaien. Op Xbox One weten we nog niet zeker of dit lukt; we moeten het wellicht beperken tot 30 fps. De laatste keer dat ik het spel echter zag, draaide het met 30 tot 40 fps. Mi chien dat het dus nog wel gaat lukken. We zijn nog steeds bezig met verbeteringen. Ons doel is om de game uiteindelijk op beide consoles te laten draaien met 60 fps.” aldus Greene.

Ook vertelt PlayerUnknown dat het tijd kost voordat Bluehole de juiste 4K-textures heeft voor PUBG op zowel pc en Xbox One:

“We willen graag 4K-textures gebruiken, maar ze moeten nog steeds gemaakt worden. Ze bestaan nog niet, omdat dit een veel tijd en werk kost, maar het plan is er in ieder geval.”

PlayerUnknown’s Battlegrounds komt 12 december naar Xbox One. Eerder dit jaar kwam de shooter al naar Steam in Early Acce . De game werd twee maanden geleden door bijna 2 miljoen spelers tegelijk gespeeld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou