PlayerUnknown's Battlegrounds heeft veranderingen aan blauwe zones getest | Gamer.nl

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft veranderingen aan blauwe zones getest | Gamer.nl

Op de testservers van PlayerUnknown's Battlegrounds zijn afgelopen week een aantal aanpassingen aan de blauwe zone getest die de balans van de Battle Royale-game moeten verbeteren.

Spelers moeten in PUBG de blauwe zone zien te ontwijken, die steeds groter wordt naarmate de veilige witte cirkel verkleint. Wanneer spelers zich in deze blauwe zone bevinden, verliezen ze health. De snelheid hiervan is afhankelijk van hoe ver spelers in de wedstrijd gevorderd zijn.

Nu werdenveranderingen getest die de "mid-tot-late fase"van een PUBG-potje aanpa en. In eerste instantie worden de wachttijden tu en fases verminderd, waardoor spelers zich sneller naar de witte cirkel moeten begeven. Tegelijkertijd wordt de snelheid waarmee de witte cirkel kleiner wordt iets verminderd. De laatste tweak is dat de allerlaatste blauwe zone meer schade doet. Hiermee kunnen spelers in de laatste fase zich minder lang verstoppen buiten de veilige radius.

PUBG-spelers gaven eerder aan dat de manier waarop de blauwe zones nu werken het tempo van de game verslechteren. Of de veranderingen in de releaseversie van PUBG komen is nog onduidelijk.

PUBG
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou