PlatinumGames zou The Wonderful 101 op Kickstarter willen plaatsen

PlatinumGames zou The Wonderful 101 op Kickstarter willen plaatsen

Volgens geruchten is PlatinumGames van plan om een port van Wii U-game The Wonderful 101 op Kickstarter te zetten.

Dat claimt zowel GameXplain in een nieuwe video, alsmede journalist Liam Robertson. De aankondiging zou ergens in de loop van vandaag plaatsvinden. De port zou bedoeld zijn voor zowel Switch als PlayStation 4.

The Wonderful 101 verscheen oorspronkelijk op Wii U. PlatinumGames heeft meerdere malen aangegeven het spel graag naar de Switch te willen brengen, maar dat is vooralsnog niet gebeurd. Volgens geruchten zag Nintendo het niet zitten om het spel uit te geven vanwege tegenvallende verkoopcijfers van de Wii U-versie.

Mogelijk gebruikt PlatinumGames nu dus Kickstarter om het geld bij elkaar te krijgen om het spel zelf uit te geven. Volgens het gerucht zou de game echter ook naar PlayStation 4 komen, wat opvallend is omdat The Wonderful 101 gedeeltelijk eigendom is van Nintendo. Mogelijk heeft het bedrijf de rechten verkocht aan Platinum.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk is kickstarter de perfecte plaats voor games. Fans van bepaalde games steunen de kickstarter en krijgen dan hun product als eerste (als het doel is behaald ofc). Nadeel is wel dat onbekende ontwikkelaars vaak veel beloven en het minimale leveren.

0

Aanbevolen voor jou