PlatinumGames wil nog altijd graag Scalebound ontwikkelen

PlatinumGames wil nog altijd graag Scalebound ontwikkelen

PlatinumGames heeft nog altijd veel interesse in het ontwikkelen van de geannuleerde game Scalebound.

Kopstukken van de Japanse studio werden recentelijk geïnterviewd door IGN Japan. CEO Atsushi Inaba meldt: "Kamiya zegt constant dat hij Scalebound wil maken. Kamiya en ik willen het echt graag doen en dat gaat verder dan 'als we ooit de kans krijgen'. Dus ik wil er eens fatsoenlijk met Microsoft over praten."

Hideki Kamiya was de hoofdontwikkelaar van de game. Hij zegt in het interview: "Phil! Laten we er samen werk van maken!" Daarmee refereert hij naar Phil Spencer, hoofd van Xbox.

Scalebound was een third person actie-rpg van PlatinumGames. De game ging in 2013 in ontwikkeling als een exclusieve game voor Xbox One en pc. In 2017 moest de game uitkomen, maar in januari van dat jaar werd aangekondigd dat de game geannuleerd was.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat vond ik wel jammer had deze game graag gezien was toch een beetje de xbox exclusief waar iedereen een beetje op zat te wachten

0
test

@dennis070 ja klopy maar phil spencer trok de stekker er uit dacht ik en die doet dat niet zomaar, die man is een rchte gamer en zou ook wel weten dat fans er naar uit keken.

0

@hulstpower mischien krijgen we hem nog te zien op de x ;)

0
test

@dennis070 Ik iig wel. Was voor mij de reden om een Xbox One te gaan kopen, maar toen die stekker eruit ging werd de keuze wel heel makkelijk.

0

@WvA ja snap ik voor de rest niet veel exclusiefs maar hij loop wel als een zonnetje moet ik zeggen

0

Aanbevolen voor jou