PlatinumGames' Sol Cresta uitgesteld

PlatinumGames' Sol Cresta uitgesteld

Sol Cresta, de nieuwe shoot 'em up van PlatinumGames, is uitgesteld naar een ongespecificeerde datum.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd via een livestream. Creative director Hideki Kamiya liet weten dat de oorspronkelijke releasedatum van 9 december niet meer mogelijk was vanwege problemen met de "kwaliteit" en de "planning".

"We willen ons verontschuldigen voor het uitstel, maar er zijn wat problemen met de planning en de kwaliteit waar we ons op willen richten, om er zo voor te zorgen dat alles in orde is."

Sol Cresta moet dezelfde klassieke gameplay aanhouden als spirituele voorgangers Moon Cresta en Terra Cresta. Het spel werd vorig jaar als 1 aprilgrap aangekondigd door PlatinumGames, maar daarna bleek het echt in ontwikkeling te zijn. De ontwikkelaar is bekend van games als Bayonetta, Nier: Automata en Astral Chain.

Eerder werd bekendgemaakt dat Sol Cresta alleen digitaal uitkomt op PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam en 39,99 euro gaat kosten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

40 eurootjes, dat is heel wat ook al ben ik fan van Terra Cresta en vind ik het chill dat er decennia later nog een vervolg zit aan te komen.

0

Aanbevolen voor jou