Platinum Trophy in The Last of Us: Part 1 is makkelijker te behalen

Platinum Trophy in The Last of Us: Part 1 is makkelijker te behalen

De voorwaarden om bepaalde Trophy's in The Last of Us: Part 1 te behalen zijn veranderd ten opzichte van de oorspronkelijke game, waardoor het makkelijker wordt om ze allemaal te behalen en de Platinum Trophy te ontgrendelen.

Een lijst met de Trophy's voor de aankomende remake is inmiddels uitgelekt, waardoor dit aan het licht is gekomen. Zo hoeven spelers niet meer de game op verschillende moeilijkheidsgraden uit te spelen om verschillende Trophy's te ontgrendelen - één keer uitspelen is voldoende. 

Verder zijn er ook Trophy's rondom New Game+ en een Trophy voor het volledig upgraden van Joel weggehaald, wat het makkelijker moet maken. Logischerwijs zijn er ook geen Trophy's gebaseerd op de multiplayer, aangezien die niet in deze remake beschikbaar is. Een volledige lijst met alle Trophy's is hier te bekijken.

De remake van The Last of Us werd eerder dit jaar al aangekondigd en komt dus op 2 september uit op PlayStation 5 en "kort daarna" op pc. Het spel kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Het spel is helemaal opnieuw opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Verder zitten er diverse extra opties in de game, waaronder meer dan zestig toegankelijkheidsopties, nieuwe ontgrendelbare kleding voor Joel en Ellie, een 'permadeath'-modus en een modus voor speedrunners.

Gisteren werd tevens de eerste korte trailer van de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us getoond. In juni bleek dat het filmen van het eerste seizoen van The Last of Us was afgerond. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie. Het eerste seizoen begint ergens in 2023 op HBO.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is stom... Sowieso waren de lastigste trophys met name gebonden aan de multiplayer... die er waarschijnlijk toch al niet in zit. Deze aanpassingen voor trophies zijn gewoon stom.

0
test

VRR support? Zal wel fijn zijn om alles uit die ps5 te persen ipv fps lock.

0

Aanbevolen voor jou