Nieuws
Wonderful 101

Platinum onderzoekt mogelijkheden Switch-versie The Wonderful 101

Het bedrijf praat met "veel verschillende mensen"

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar PlatinumGames laat weten dat het met "een hoop verschillende" mensen praat over de mogelijkheden van een Switch-versie van Wii U-game The Wonderful 101.

"The Wonderful 101 is iets dat erg dicht bij ons hart ligt", vertelt studiohoofd Atsushi Inaba aan VideoGames Chronicle. "En dus praten we met een hoop verschillende mensen over wat het is en wat het betekent. We hebben een hoop informatie gewonnen en het enige dat ik nu kan zeggen is dat ik blij ben dat we dat hebben gedaan. Ik ben blij dat we met veel verschillende mensen hebben gepraat."

The Wonderful 101 verscheen oorspronkelijk op de Wii U en laat gamers met 101 verschillende helden tegelijk spelen. De helden lopen in een grote groep en vallen vijanden aan, maar kunnen ook gecombineerd worden voor krachtige moves. Het kleurrijke spel verkocht niet naar verwachtingen. PlatinumGames werkt voor de Switch verder nog aan Bayonetta 3 en het in augustus te verschijnen Astral Chain.

Dit artikel delen:

Lees meer

Total War: Three Kingdoms krijgt volgende week 'Blood Effects Pack' Tien minuten aan actie uit Astral Chain
1

Reacties op: Platinum onderzoekt mogelijkheden Switch-versie The Wonderful 101

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Krytuun

    • 21 juni 2019 11:50
    Echt een super leuke game, ik zit al een tijdje te hopen op een Switch release nadat ze een teaser plaatje hadden gepubliceerd vlak na de Bayonetta Switch onthulling.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.