Platformers La-Mulana 1 en 2 komen naar moderne consoles

Platformers La-Mulana 1 en 2 komen naar moderne consoles

De platformers La-Mulana 1 en La-Mulana 2 komen ergens begin 2020 naar PlayStation 4, Xbox One en Switch.

In de platformers verkennen spelers avontuurlijke 2D-levels die vaak doen denken aan de Indiana Jones-films. Het origineel verscheen in 2005 alleen in Japan en was een ode aan de klassieke MSX-games. Een remake met 16-bit graphics verscheen in 2011 en kwam wel naar het westen, alsmede het vervolg uit 2018.

Spelers verkennen in het eerste deel de mysterieuze ruïnes van La-Mulana met avonturier Lemeza Kosugi. Het verkennen van levels wordt gecombineerd met het oplossen van puzzels, het verslaan van bazen en natuurlijk veel platformuitdagingen. Het vervolg biedt meer van hetzelfde, maar dan met Lemeza's dochter, Lumisa. De games staan bekend om hun uitdagende moeilijkheidsgraad.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Topgames dit!

0
test

Geweldige games, als je houdt van uitdagende puzzels dan pak deze op. Tip: Vermijd spoilers zolang mogelijk want de puzzels oplossen is juist wat enorme voldoening geeft. Er zijn al lang geruchten dat dit ging gebeuren. Wacht hier al heel lang op om dit op de Switch te kunnen spelen. Begin 2020 vind ik dan ook best ver weg voor iets wat in mijn ogen makkelijk en veel sneller geport had kunnen zijn.

0
test

@warcryptic misschien is het naast het porten ook wachttijd ivm procedures zoals leeftijdsclassering. Zijn idd wel erg goede games. Heb del 1 nog zelfs voor de Wii geloof ik..

0

Aanbevolen voor jou