Planning van aankomende content voor Age of Empires 4 onthuld

Planning van aankomende content voor Age of Empires 4 onthuld

Relic heeft een roadmap van de aankomende content voor Age of Empires 4 onthuld.

Afgelopen maandag verscheen al een patch waarmee de game onder andere beter ging draaien. In de winter moet een grotere patch uitkomen met daarin honderden aanpassingen in de balans, bugfixes en toevoegingen.

Hoewel meer details binnenkort bekendgemaakt moeten worden, geeft het artikel op de Xbox-site alvast wat voorbeelden van verbeteringen. Zo kunnen spelers er zelf voor kiezen om de spelersscore aan en uit te zetten, kan de speelmap na een potje bekeken worden en komt de user interface minder irritant in beeld.

In de lente van 2022 komt er content gemaakt door andere spelers naar de game. Het gaat onder andere om unieke maps, modi en meer. In de lente van volgend jaar beginnen ook de Ranked Seasons. Deze seizoenen duren twaalf weken en laat spelers het tegen anderen opnemen om omhoog te klimmen in een ranking.

Age of Empires 4 ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Na een drietal remasters is het eindelijk tijd voor het échte vervolg: Age of Empires 4 is een stevige hoofdmaaltijd voor ieder die verlangde naar een lekkere real time strategygame. Het spel heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde campagne met een aantal toffe verhaallijnen. De historische documentaires en achtergrondinformatie zijn mooi gemaakt en geven voldoende extra kennis zonder dat je het gevoel hebt op school te zitten. Grafisch is het niet de allermooiste game van 2021 en de kunstmatige intelligentie van de eenheden zou juist wel terug naar de schoolbanken mogen."

Age of Empires 4 is alleen op pc verkrijgbaar. Wel gaf Relic eerder aan dat het een Xbox-versie overweegt.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb nog niet heel veel kunnen spelen door tijd gebrek, maar de game bevalt tot nu toe erg goed, hij is anders, maar vind het hem wel tof.

0

Aanbevolen voor jou