Nieuws
animal crossing new horizons

Planning Animal Crossing: New Horizons-updates wordt mogelijk aangepast

"We weten nog niet of we iets moeten verschuiven, maar we moeten flexibel zijn"

Geschreven door Michel Musters op
Het is mogelijk dat toekomstige updates voor Animal Crossing: New Horizons beïnvloed worden door de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.
Dat meldt regisseur Aya Kyogoku in een interview met The Washington Post. Ze werd gevraagd of het coronavirus invloed had op de content die na de lancering voor de game moet uitkomen. "We weten nog niet zeker of we iets moeten verschuiven, maar ik denk dat we er zeker flexibel in moeten staan." Producent Hisashi Nogami vulde aan: "Qua ons ontwikkelteam, moet ik denken aan hun gezondheid en welzijn."


Binnen het Nintendo-team dat het vorige week uitgekomen Animal Crossing: New Horizons heeft afgeleverd, wordt gewerkt aan diverse updates voor de game. Die worden bijvoorbeeld op speciale dagen, zoals feestdagen, uitgerold voor spelers. Zo vind in de eerste helft van april een speciale periode rondom Pasen plaats in het spel, genaamd Bunny Day. Dit evenement is al toegevoegd aan de game via versie 1.1.0.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox Series X: Alle bevestigde Series X-games Samurai Shodown komt naar de Epic Games Store
2

Reacties op: Planning Animal Crossing: New Horizons-updates wordt mogelijk aangepast

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ryme

  • 24 maart 2020 13:37
  Ik denk dat ze nu eerst het multiplayer probleem zullen aanpakken want ze krijgen op dit moment vooral negatieve reviews omdat het spelen met meerdere accounts op een console niet prettig werkt voor de andere accounts behalve degene die het spel begonnen is

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Cocabeer

  • 24 maart 2020 16:17
  Wat een game is dit, jongens. Ik doe weinig andere dingen op het moment. De ideale game om in quarantaine toch nog even een ontspannen uitje te hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.