Plannen voor Fallout 5 liggen er, maar Starfield en TES6 hebben voorrang

Plannen voor Fallout 5 liggen er, maar Starfield en TES6 hebben voorrang

Bethesda Games Studios heeft plannen voor een Fallout 5 liggen, maar de ontwikkeling van zowel Starfield als The Elder Scrolls 6 gaat voor.

Dat laat Todd Howard van Bethesda weten in een uitgebreid interview met IGN. "Fallout is echt onderdeel van ons DNA. We hebben in het verleden wel met anderen gewerkt en ik kan niet zeggen wat er gaat gebeuren. Maar we hebben een pagia waarop staat wat we met Fallout 5 gaan doen."

Voorlopig hoeven fans de game echter niet te verwachten. "Als ik met mijn hand kon zwaaien (om de game uit te brengen) zou ik het doen. Ik zou graag willen dat we sneller konden werken, maar ik kan vandaag niet vertellen wanneer wat gebeurt. Ik kan alleen zeggen dat we de volgorde van Starfield en dan Elder Scrolls 6 aanhouden."

Starfield is dus de eerstvolgende game van Bethesda Game Studios die uit moet komen. Die game staat gepland voor een release op 11 november 2022. "We wilden al heel lang iets zoals Starfield doen en het in een nieuw universum laten afspelen. Als we het nu niet deden, wanneer dan wel?"

Na Starfield is dus The Elder Scrolls 6, het langverwachte vervolg op Skyrim, aan de beurt. Howard vindt het zelf ook niet ideaal dat het zolang duurt voordat de game uitkomt - Skyrim verscheen immers in 2011. "Zou je zo'n gat tussen Skyrim en het vervolg plannen? Ik kan niet zeggen dat dat ideaal is. (...) Hopelijk kunnen we bij The Elder Scrolls 6 zeggen dat de game het wachten waard was."

Starfield
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

The Elder Scrolls Please?!

0
test

Had het interview op de achterrond aan staan en dacht dat die gozer van ign zei starfield volgend jaar en dan tes 6 iets van 15 jaar na skyrim en toen dacht ik dat todd zei dat dat best mogelijk is, maar quete me er niet op.

0
test

@hulstpower ben er ook bang voor. Hopelijk stilt Starfield de Bethesda open wereld itch voor me. Blijven voor mij toch wel de perfecte rpgs.... Al baal ik er van dat ik dalijk wellicht 30 ben eer ik Elder Scrolls weer aanraak. Ik was nog geen 18 toen ik skyrim voor t eerst speelde.... :(

0
test

@Frezzle Ja starfield volgend jaar dan misschien het jaar er op fabel of evowed/ the outer worlds 2 of zo en dacht dat micro nog een wester rpg op de planning had staan en dan tes 6. ik ben denk ik 40+ als tes 6 er eindelijk is ;)

0

@hulstpower TEST 15 jaar na Skyrim, dat betekent 2026. een nieuwe Fallout wordt dan 2030? Op zoch goed dat ze dit soort dingen niet rushen

0
test

@Ziminar Tuurlijk, dat ze er maar wat moois van maken. Maar verheugen en een beetje klagen dat t te lang duurt blijft leuk en hoort bij de voorpret ^^

0
test

@Ziminar Fallout 3 kwam een stuk sneller na oblivian en fallout 4 kwam een stuk sneller na skyrim misschien hebben we geluk. Maar dacht dat in het interview die gozer van ign zei tes 6 15 jaar na skyrim release. Maar we krijgen starfield en dat gaat ons wel goed bezig houden hopelijk volgende week gameplay op xbox show

0

Aanbevolen voor jou