Planet Coaster krijgt Ghostbusters-uitbreiding

Planet Coaster krijgt Ghostbusters-uitbreiding

In de nieuwe Ghostbusters-uitbreiding van Planet Coaster kunnen spelers aan de slag in een door een verhaal gedreven scenario. Ook is er een korte trailer uitgebracht van de uitbreiding.

Frontier Development heeft aangekondigd dat Planet Coaster een nieuwe uitbreiding krijgt, die in het teken staat van Ghostbusters. Volgens de ontwikkelaar is het de meest ambitieuze uitbreiding van het spel tot nu toe, met onder andere authentieke decorstukken en geluiden die rechtstreeks uit de originele Ghostbusters-film van 1984 komen.

De nieuwe uitbreiding van Planet Coaster bevat nieuwe mechanics, attracties, decorstukken, geluiden en een door een verhaal gedreven scenario. Het scenario laat spelers een pretperk bouwen terwijl deze wordt geteisterd door spookachtige problemen en is ingesproken door Dan Aykroyd, de stemacteur van Raymond Stantz in de Ghostbuster-franchise. Ook bekende personages als Slimer en Stay Puft Marshmallow Man en de iconische ECTO-1-auto maken hun opwachting in het nieuwe scenario.

Planet Coaster: Ghostbusters wordt binnenkort uitgebracht, maar heeft nog geen releasedatum. Wel is bekend dat de uitbreiding 14,99 euro gaat kosten. Vorige maand werd ook Planet Zoo aangekondigd door Frontier Development, waarin spelers niet een pretperk, maar een dierentuin kunnen bouwen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou