Planet Coaster en Tetris Effect: Connected nu op Xbox Game Pass

Planet Coaster en Tetris Effect: Connected nu op Xbox Game Pass

Microsoft heeft de line-up van Xbox Game Pass in november onthuld. Vanaf vandaag zijn Planet Coaster: Console Edition en Tetris Effect: Connected beschikbaar.

Tetris Effect: Connected is beschikbaar op Game Pass voor console en pc, terwijl de console-editie van Planet Coaster naar Game Pass voor console en Android komt. Daarnaast is vanaf vandaag ook Destiny 2: Beyond Light beschikbaar op Game Pass voor console en Android.

Tot slot staat vanaf vandaag ook EA Play op Xbox Game Pass, met daarop de uitgebreide EA Vault. Games uit de Battefield-, Sims-, Mass Effect- en Dragon Age-reeks zijn nu op Game Pass te vinden, alsmede vele andere EA-spellen.

Verder is gisteren Gears Tactics op Game Pass voor console en Android uitgekomen, verschijnen donderdag Final Fantasy 8 Remastered (console en pc), Gonner 2 (Android) en Streets of Rogue (pc), komen op 17 november Halo MCC: Halo 4 (pc) en Ark: Survival Evolved Explorer's Edition (Android, console en pc) uit, en verschijnen op 19 november tot slot River City Girls (Android, console, pc) en Star Renegades (Android en console) op Game Pass.

Game Pass-leden ontvangen nu ook een trial van dertig dagen voor de streamingdienst Disney+. Op de service staan allerlei Disney-films en -series, waaronder de populaire Star Wars-serie The Mandalorian.

Op 16 november worden er ook een aantal games van Game Pass afgehaald. Dan verdwijnen Darksiders 3, Munchkin, The Talos Principle en Tracks: The Train Set Game allemaal van Game Pass op console en pc.

Hieronder is de lanceringstrailer van Tetris Effect: Connected te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Same here!

0
test

Bam Tetris Effect op Gamepass. Heb je gelijk die volledige next-gen graphics met 120 FPS ervaring :)

0

Aanbevolen voor jou