Plaatje van vriendenlijst wijst mogelijk op Motorstorm 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het plaatje zou er op kunnen wijzen dat Motorstorm 3 in ontwikkeling is en dat bijvoorbeeld een werknemer van Sony of ontwikkelstudio Evolution de game al speelt. Sony heeft laten weten geen officiële reactie op dit gerucht te geven.

Een maand geleden registreerde Sony Computer Entertainment Europe al de domeinnaam 'Motorstorm3.com'. Sony liet later weten dat dit "niet ongebruikelijk" was voor het bedrijf, hoewel het "niet als een aankondiging van een nieuwe game" gezien moest worden.

Motorstorm kwam tijdens de lancering van de PlayStation 3 uit en liet spelers los gaan met verschillende off-road voertuigen. Eén van de meest besproken features in de game is het feit dat de modder op de grond zich aanpast aan de manier waarop voertuigen er overheen rijden en dat veranderingen gedurende de race blijvend zijn. Het vervolg, Motorstorm: Pacific Rift, kwam in 2008 uit en wi elde de locatie van een woestijn in de Verenigde Staten in voor een tropisch eiland.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou