Piraten verkopen gestolen Unreal Engine 5 Superman-demo

Piraten verkopen gestolen Unreal Engine 5 Superman-demo

De Unreal Engine 5 Superman-demo is gestolen van ontwikkelaar Tyson Butler-Boschma en te koop gezet op Steam. Ook het YouTube-kanaal van de ontwikkelaar wordt aangevallen.

Dat blijkt uit een bericht van ontwikkelaar Tyson Butler-Boschma op Twitter. Hij maakt duidelijk dat mensen de demo, die gebouwd is in de stad uit Epic Games'  The Matrix Awaken's Project, gratis kunnen spelen op Itch.io, en geeft dus aan dat mensen die voor de demo betalen worden opgelicht. Aan Insider Gaming vertelt Butler-Boschma dat hij op 7 november juridische stappen heeft genomen tegen de demo die op Steam staat.

Ook worden zijn YouTube-video’s waarin het voorval bespreekt aangevallen, waarschijnlijk door dezelfde mensen die hem bestolen hebben. De video’s schijnen offline te zijn gehaald omdat de aanvallers beweren dat zij de ontwikkelaars van de game zijn. Het is nog onduidelijk welke stappen Steam gaat nemen.

Voor degene die onbekend zijn met de Superman-demo, zie hieronder een video van de ontwikkelaar, waarin de superheld vliegend door een stad te zien is:

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is toch gewoon superman in de Matrix demo die voor iedereen te downloaden is?

0
test

@Sokpop Ja inderdaad! Maar mensen hebben hem dus te koop gezet op Steam zonder dat de ontwikkelaar het wist

0
test

Ik zie liever een demo met de Homelander skin

0

Aanbevolen voor jou