Pinball-achtige indiegame Beast Breaker aangekondigd

Pinball-achtige indiegame Beast Breaker aangekondigd

De ontwerper van Threes is terug met een nieuwe game, genaamd Beast Breaker.

Spelers kruipen in Beast Breaker in de huid van een behendige muis, genaamd Skipper. Het spel leunt op tactische keuzes en bevat pinpall-achtige gameplayelementen. 

De vijanden van Skipper zijn mozaïekmonsters en kunnen worden neergehaald door er meermaals tegen af te kaatsen. Verder zijn spelers instaat om allerlei hulpmiddelen te craften die het avontuur van Skipper makkelijker maken.

Beast Breaker is de eerste game van de nieuwe studio Vodeo Games, opgericht door Threes-ontwerper Asher Vollmer. De

Watch on YouTube

van de snelle indiegame is hieronder te bekijken. 

Beast Breaker verschijnt aankomende zomer voor PC en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow dat ziet er aardig uniek uit. Vraag me af hoe je dit moet spelen, Als het kaatsen en zo via realistische mechanics (dus echt afketsen en wegrollen zonder dat je invloed hebt bedoel ik) gebeurd moet er toch een manier zijn om je muis in het gevecht te houden. Of je moet meerdere pogingen krijgen zoals bijvoorbeeld angry birds. Dat je meerdere muizen hebt ( al dan niet met andere aanvallen of steeds dezelfde)die allen om de beurt aanrollen, en dan hopen dat ze in die pogjng zoveel mogelijk schade doen zodat de volgende daarna kan. En als je de muis rechtstreeks kunt besturen dan graag ik me af of het niet wat gaat lijken op een soort van monkey ball waarbij je steeds probeert je muis te rollen richting een onderdeel van (in dit geval) die reusachtige spin. Maar het ziet er wel interessant uit. Ik ga dit in elke vorm in de gaten houden. Maar als het zoals die angry birds achtige methode is dan zou dit beter een mobiele game zijn, dus ik hoop op meer controle.

0

Aanbevolen voor jou