Pimp my Ride als game met de wun ent onlie X to da Z | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

So you wanna be a playa? But your wheels ain't fly? You gotta hit us up... to get a pimped out ride! You got to pimp my riiiide... Damn right... You got to pimp my riiiiide.

Nu de Pimp my Ride-hype eigenlijk al een beetje op z'n retour is, komt er toch nog een game uit gebaseerd op de MTV serie. Het idee van de serie wordt voor de game een beetje gerekt, waarbij er iets meer nadruk komt te liggen op het racegedeelte. Conceptueel draait de game nog steeds wel om het mooier maken van auto's (al vraag ik me altijd af wie er met zulke auto's over straat wil rijden).

Je strijd tegen een rivaliserende crew om de best gepimpte auto af te leveren en moet hierbij zowel rekening houden met het uiterlijk en innerlijk van de wagen, als met de tijd waarin je het vehikel van A naar B kunt rijden. De laatste, vrij nutteloze optie naar mijn mening, die in het spel zit, is dat je kunt dansen om extra geld te verdienen. Dit doe je op ware hiphop stijl naast je auto.

In de aankondiging van de game wordt ook veelvuldig de naam van artiest Xzibit aangehaald. Want X to da Z helpt je, levert nummers aan de game en neemt ook de presentatie van het geheel voor z'n rekening. Pimp my Ride komt uit voor de Xbox 360 en Playstation 2. De releasedatum is nog onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou