Nieuws

Pikachu met Ash-pet verkrijgbaar in Japanse Pokémon Sun en Moon

Japan viert lancering Pokémon: I Choose You-film

Geschreven door Jacco Peek op
Japan viert de lancering van de nieuwe Pokémon-film met speciale Pikachu's in Pokémon Sun & Moon. De Pikachu's dragen verschillende petten van hoofdpersonage Ash en zijn te verkrijgen als code bij een bioscoopkaartje.

De versie van de pet hangt af van de dag waarop de code ingewisseld wordt. In de afbeelding zijn de petten voor alle regio's te zien, met de bijbehorende datum en aanvallen. Ook zijn krijgt elke Pickachu een nieuwe Z-Move mee, genaamd 10.000 Volt Thunderbolt.

Of de speciale Pikachu's ook naar het Westen komen is nog onduidelijk. Vooralsnog is er geen releasedatum voor de nieuwe film. Onder de trailer is het schema per soort pet te vinden en welke aanvallen de bijbehorende Pikachu heeft.

• Original Cap: 15 april tot 1 mei en 19 juli tot 31 juli - Level 1 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Thunder en Agility.

• Hoenn Cap: 3 mei tot 15 mei en 2 augustus tot 14 augustus - Level 6 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Thunder en Iron Tail.

• Sinnoh Cap :17 mei tot 29 en 16 augustus tot 28 augustus - Level 10 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Volt Tackle.

• Unova Cap: 31 mei tot 12 juni en 30 augustus tot 11 september - Level 14 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Volt Tackle.

• Kalos Cap: 14 juni tot 26 juni en van 13 september tot 25 september - Level 17 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Electro Ball.

• Alola Cap 28 juni tot 17 juli en van 27 september tot 9 oktober - Level 20 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Electro Ball.

Bron: Serebii

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft bant 1500 For Honor-spelers vanwege AFK-farming Gearbox heeft interesse in een vervolg op Bulletstorm
0

Reacties op: Pikachu met Ash-pet verkrijgbaar in Japanse Pokémon Sun en Moon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.