Nieuws
Zelda Twilight Princess HD

Picross: The Legend of Zelda Twilight Princess uitgelekt

Mogelijk onderdeel van My Nintendo-programma

Geschreven door Aida . op

Er zijn afbeeldingen online verschenen van Picross: The Legend of Zelda Twilight Princess. De Picross-versie van Twilight Princess lijkt onderdeel te worden van het My Nintendo-programma. 

Uit de gelekte afbeelding blijkt dat de Picross-versie van Twilight Princess minstens drie puzzels voor de game aanbiedt. Het is niet duidelijk of spelers gebruik moeten maken van het puntensysteem dat My Nintendo introduceert. My Nintendo is een beloningsprogramma voor gebruikers en werkt in combinatie met een Nintendo Account. Mensen met een Nintendo Account kunnen in de toekomst games kopen via internet en mobiel en ze automatisch laten downloaden naar hun 3DS en Wii U.

Activiteiten zoals de eShop bezoeken of apps gebruiken leveren punten op, waarmee diverse extra's gekocht kunnen worden. My Nintendo wordt tegelijk met Miitomo uitgegeven aan het eind van deze maand. Miitomo is Nintendo’s eerste smartphone app en maakt gebruik van de nieuwe Nintendo Account ID.

Mensen kunnen al enige tijd hun Nintendo Account registeren via de officiële site

Bron: NeoGAF

Dit artikel delen:

Lees meer

Ambitieuze Fallout: New Vegas-mod bevat nieuwe map en weereffecten Bereid je voor op The Division met handige instructies
1

Reacties op: Picross: The Legend of Zelda Twilight Princess uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    ShadowX

    • 7 maart 2016 17:39
    Ben op monent bezig met Far Cry Primal en Twilight Princess en wat een heerlijke game is het, blijft een geweldig apparaat de Wii-U jammer dat het niet zo goed loopt als zijn voorganger.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.