Photomode pics PGR3 nu ook online te bekijken | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De photomode-optie in Project GothamRacing 3 werd vanaf de launch als een goede toevoeging gezien tot degame. Al eerder toonde Polyphony Digital met dezelfde optie aan dathet een toegevoegde waarde kon zijn aan een game als GT4.

Echter,waar het wel mogelijk was om in GT4 de foto's via een usb-stick op depc te zette, was het in PGR3 niet mogelijk. Dit kwam doordatMicrosoft niet toestond dat bestanden vanaf de Xbox 360 harde schijfop een usb-stick werden gezet. Iets dat nog altijd zois.

Ontwikkelaar Bizarre Creations heeft sinds kort echter eenmanier gevonden om de pics te uploaden en te delen met andere mensen.Door middel van een upload-knop in PGR3 (Gotham TV sectie) zijn dephotomode pics te uploaden naar de PGR3site. Hoewel de photomode-sectie nog niet te bereiken is via desite zelf, is via de directe link,http://projectgothamracing3.com/photos/photogalleryde gallerij wel te bereiken. Je moet wel ingelogd zijn met jegamertag. Bizarre is bezig de site de komende weken volledigfunctioneel te maken.

Zeer bescheiden eerste poging


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou