Nee, het is geen grap. Capcom is bezig met een nieuwe advocaten game in de stijl van Phoenix Wright: Ace Attorney. Ditmaal gebaseerd op de perikelen van Harvey Birdman, een ex-superheld die door het leven gaat als tekenfilmadvocaat. En misschien nog verrassender is wel dat de game in ontwikkeling is voor de PS2 en PSP. Geen Nintendo console in zicht dus. Meer heeft Capcom eigenlijk niet losgelaten over de game.

Harvey Birdman is een personage dat zijn eigen tekenfilmserie heeft in het satirische Adult Swim blok van Cartoon Network. Hij en andere personages in de serie zijn gebaseerd op verschillende Hanna-Barbera cartoons uit de jaren 60. Harvey zelf is gebaseerd op Birdman uit de gelijknamige tekenfilm uit de jaren 60. Zonder twijfel zal de game net zulke absurde humor bevatten als de serie.

Het zou zo maar eens kunnen dat de makers ervoor kiezen de voice actors te laten opdraven voor de game, omdat zowel de PS2 als PSP disks genoeg opslagcapaciteit hebben voor extra audio. We horen binnenkort ongetwijfeld meer over deze game.