Philadelphia geen vrij verkenbare stad in Assassin's Creed III | Gamer.nl

Philadelphia geen vrij verkenbare stad in Assassin's Creed III | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit was eerst wel het plan, legt hij uit. "Toen we begonnen was Philly een van de steden die we wilden toevoegen. Maar uiteindelijk besloten we het niet te doen." Hier waren drie redenen voor, vervolgt Hutchinson: "Het ligt op een rooster, het is vlak en de straten zijn heel erg groot. Dat zijn al drie dingen die ons hebben doen zeggen dat (Philadelphia) niet werkt in een open wereld."

Met de uitspraak dat Philadelphia op een raster ligt, verwijst Hutchinson naar de manier waarop de stad is gebouwd. Het straatbeeld is zo ontworpen dat de straten elkaar in een rechte hoek kruisen. Philadelphia is overigens niet geheel afwezig in het spel volgens Hutchinson. "Er zijn belangrijke evenementen die plaatsvinden in Philadelphia." A a in's Creed III komt op 31 oktober naar Xbox 360, PlayStation 3 en PC en in een later stadium naar Wii U.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou