Phil Spencer wil ‘xCloud op elk scherm zien’

Phil Spencer wil ‘xCloud op elk scherm zien’

Phil Spencer heeft als doel om de streamingdienst Project xCloud op ‘elk scherm’ uitbrengen. Dit heeft hij vertelt in gesprek met The Verge.

Gisteren werd er bekendgemaakt dat de streamingdienst van Microsoft onderdeel gaat worden van de Xbox Game Pass Ultimate. Na deze aankondiging vertelde Xbox-hoofd Phil Spencer tegenover The Verge waar hij de service nog meer op wil uitbrengen. Spencer zegt hierin dat xCloud eerst moet uitkomen op smartphones, maar dat het de intentie is dat “xCloud op alle soorten computerschermen gebruikt kan worden waar mensen op kunnen gamen.” “We zijn gesprekken aan het voeren en dingen aan het uitwerken,” hint het Xbox-hoofd.

Project xCloud moet in september gaan uitkomen en bevindt zich op dit moment in de bèta-fase. Via de website van de dienst kunnen geïnteresseerden zich nog voor de bèta aanmelden.

xCloud

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat binnen kort bekend gaat worden dat xcloud naar Samsung smart tv's komt. Zag op samsungs website dat als je nieuwe tv koopt je kon kiezen tussen een paar jaar abbo en 1 daar van was xbox gamepass. https://seasonedgaming.com/2020/06/03/xbox-game-pass-ultimate-to-be-offered-as-a-service-with-samsung-tvs/

0
test

ik word ondertussen wel aardig leip van hun mixed messeging, eerst was xcloud totaal geen focus en vervanger van traditionele gaming maar nu moet het ineens overal te zien zijn. (ik wil het op mn ps4/5 en switch zien, doe dan phil) En ze zijn gestopt met het aanbieden van 1 jaar gold subscriptions, je kunt alleen nog maar de duurdere 1 of 3 maanden kopen, of een (nog duurdere) ultimate pass. combineer dit met hun visie van 2 jaar cross-gen games terwijl ik bij een nieuwe device gewoon dingen verwacht die niet mogelijk zijn op de huidige gen, gaat het nog lang duren voordat hier uberhaupt een nieuwe xbox in huis komt, ik red het wel met mn pc voorlopig voor die paar titels.

0

@ali3n8tor Ik snap je punten wel, maar het is duidelijk dat de visie van xbox is dat het allemaal beter wordt. Ze komen van ver, de geruchten zijn dat xbox live gold gratis wordt, dus is dat wss de rede dat je geen jaar gold meer kan kopen. En dingen kunnen zien op een nieuwe device die niet mogelijk waren, dat kan tegenwoordig prima met al die schaalbare engines, die we op pc allang kennen. Maar mixed messaging, ja dat ben ik wel met je eens. Ze hadden mijn verwachtingen ook veel te hoog gehyped bij de mei presentatie..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver totaal niet mee eens Xbox moet in een dubbele versnelling om ook maar in de buurt te komen van Sony die heeft door de ps4 zo’n grote fanbase door uncharted last of us, god of war, horizon en VR. Dat hun hun nu lekker kunnen kijken wat Xbox laat zien en daar op kunnen anticiperen als het ook maar enigszins een bedreiging is zullen ze een korte teaser van bijvoorbeeld god of war laten zien en iedereen is om.

0

Aanbevolen voor jou