Phil Spencer benoemt Psychonauts 2 tot zijn game van het jaar

Phil Spencer benoemt Psychonauts 2 tot zijn game van het jaar

Xbox-hoofd Phil Spencer claimt dat Psychonauts 2 zijn game van het jaar is.

Dat meldde hij eerder deze maand in een video met Major Nelson - de video is hieronder te bekijken. "Voor mij is (Psychonauts 2) waarschijnlijk de game van het jaar - het is gewoon een geweldige game. Voor mij als fan van Double Fine, is het de beste game die ze ooit hebben uitgebracht."

De platformer ontving eerder ook al de 'Xbox Game of the Year'award bij de 2021 Golden Joystick Awards. De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor mij ook een van de betere games dit jaar. Een goed en erg slim geschreven geschreven verhaal, die je in het level design terug kunt vinden. Erg unieke manier van levels bouwen, ipv can het standaard sneeuw/jungle/woestijn level.

0
test

@Vogeltje vind het wel een kanidaat voor game of the year maar vind nou niet dat we veel game of the years hebben gehad.

0

Aanbevolen voor jou